Doble enfrontament dels sèniors masculí i femení del Qbasket Sant Cugat davant el Matadepera


  • Comparteix:

El Qbasket femení i masculí, davant el Matadepera

El Qbasket femení i masculí, davant el Matadepera

El Qbasket Sant Cugat té l'oportunitat de sortir de la zona de promoció de permanència aquest diumenge en la seva visita a la pista del Club Bàsquet Matadepera a un quart de vuit del vespre. Els santcugatencs sumen cinc victòries i sis derrotes al grup 3 de Segona Catalana, el mateix balanç que ostenten els de Matadapera amb un partit menys.

El Qbasket femení també es veu les cares amb el Matadepera, en el seu cas en un matx clarament desnivellat: les santcugatenques sumen només dues victòries i han encaixat set derrotes, mentre que el rival, amb qui s'enfronten aquest diumenge a les onze del matí, té un balanç de sis triomfs per dues ensopegades, i és quart classificat al grup 1 de Tercera Catalana.

Al grup 7 de Tercera Catalana masculina, un European International School que ja és líder tot i tenir un partit menys viu el duel més desequilibrat de la jornada: rep aquest dissabte a dos quarts de cinc el cuer, el CB Sant Pere, que es veurà les cares amb un conjunt encara invicte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.