El QBasket Sant Cugat i la UESC Vermell protagonitzen el derbi santcugatenc de la jornada


  • Comparteix:

Rivalitat ciutadana aquest dissabte al pav 1

Rivalitat ciutadana aquest dissabte al pav 1

El Qbasket Sant Cugat i la Unió Esportiva Sant Cugat Vermell es veuen les cares aquest dissabte a tres quarts de nou en el derbi santcugatenc de la jornada, un partit corresponent al grup 1 de Tercera Catalana. El Qbasket és cuer i només ha guanyat un dels sis partits que ha disputat, mentre que la UESC és vuitena amb un balanç de tres triomfs i cinc derrotes.

El Qbasket Sant Cugat masculí, de la seva banda, rep en plena forma aquest diumenge a un quart de vuit del vespre el Caldes en partit corresponent a la dotzena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs es veuen les cares amb un rival directe a la classificació i intentaran sumar el tercer triomf seguit per allunyar-se una mica més de la zona de promoció de descens.

Al grup 7 de Tercera Catalana masculina, l'European International School provarà d'allargar una setmana més la seva condició invicte, i ja en van 10, en un dels compromisos més complicats: el desplaçament diumenge a tres quarts de vuit a la pista del tercer, el BasquetPia Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.