El campionat de natació escolar arriba a la 13a edició aquest diumenge a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La piscina de la ZEM de la rambla del Celler acollirà aquest diumenge de quatre de la tarda a nou de la nit la 13a edició del campionat de natació escolar. La competició està organitzada per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i té caràcter de final comarcal i local.

La competició es disputarà en quatre categories, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Els més petits, prebenjamins i benjamins, nedaran un recorregut de 25 metres en les modalitats de braça, crol i esquena. De la seva banda, els alevins faran una distància de 50 metres, mentre que els infantils faran 100 metres.

El campionat està obert a tots aquells nens i nenes de la ciutat que no estiguin federats i tindrà premis per als tres primers classificats de cada categoria, que també podran participar a la final territorial. Les inscripcions es poden fer a les oficines de l'OMET del passatge Baró de Coubertain número 5 i a les escoles i instituts. En els darrers anys el nombre de participants ha anat creixent, arribant a 281 en l'edició anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.