La natació omple Sant Cugat

Èxit participatiu de la natació escolar

Natacio

Publicat el 13/feb/11 per Alex Fabrega

350 nens i nenes s'han aplegat aquest diumenge a la piscina de la ZEM de la rambla del Celler per participar a la 12a edició del campionat de natació escolar. La prova, de caràcter local i comarcal, ha estat dirigida a menors de 7 a 14 anys no federats de Sant Cugat. Els primers classificats de cada categoria participaran a la final territorial del 14 de maig vinent a l'Hospitalet de Llobregat.

Una desena d'escoles han participat a la 12a edició del campionat de natació escolar. El campionat ha estat dividit en quatre categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Els més petits han estat els que més representació han tingut amb fins a 140 participants en prebenjamí i 130 en benjamí. Cada una de les quatre categories ha consistit en tres modalitats diferents: crol, braça i esquena.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, celebra l'èxit de l'esdeveniment.

Mercè Conesa

Seguim constatant que Sant Cugat és una ciutat d'altíssima pràctica esportiva.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El responsable de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) d'aquesta activitat, Quim Espòsito, es mostra orgullós de l'increment de participants respecte l'any anterior.

Quim Espósito

Seguim una progressió contínua amb un 10 per cent més de participació que l'any passat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'activitat ha estat organitzada per l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom i forma part dels Jocs Esportius en Edat Escolar.