Èrika Villaécija, candidata a esportista de l'any

Èrika Villécija vol celebrar un nou premi

Natacio

Publicat el 13/gen/10 per Ramon Salmurri

La nedadora del CAR Èrika Villaécija és una de les vuit aspirants al premi a la Millor Esportista de l'any, en la 62a edició de la Gran Gala d''El Mundo Deportivo'. L'atleta Marta Domínguez i la pilot Laia Sanz són altres candidates al guardó, que s'entregarà el 21 de gener al Palau de Congressos de Catalunya.

El balanç de la temporada 2008-2009 de la nedadora local l'ha situada entre les grans candidates a aconseguir el premi: tercera posició al mundial de Manchester, dues medalles de plata als europeus d'Eindhoven als 800 i 400 metres lliures i una altra segona posició als 800 metres a l'europeu en piscina curta d'Istambul. A nivell estatal, victòria als Campionats d'Espanya celebrats a Madrid als 400, 800 i 1.500 metres. proves on ostenta també el rècord espanyol.

Amb ella, opten també al guardó la campiona olímpica d'atletisme Marta Domínguez, la campiona del món de trial Laia Sanz, la també nedadora Gemma Mengual, la jugadora del Voltregà d'hoquei patins Natasha Lee, l'alpinista Edurne Pasaban, la taekwondista Beatriz Yagüe i l'atleta Natàlia Rodríguez.

Pel que fa al quadre masculí, Rafael Nadal, Alberto Contador, Pau Gasol i Xavi Hernández són alguns dels aspirants al triomf.

La 62a edició de la Gran Gala d'El Mundo Deportivo tindrà lloc dijous 21 de gener a partir de les vuit del vespre (20:00h) al Palau de Congressos de Catalunya, en un acte presentat pels periodistes Toni Clapés i Cristina Cubero.