Campiones de Catalunya

Natacio

Publicat el 10/jun/08 per Joan Garcia

El Club Natació Valldoreix es proclama campió de Catalunya de natació sincronitzada per a majors de 12 anys. Elen Quarles, entrenadora de l'equip, valora de manera positiva el català assolit pel seu club.

Dos conjunts de natació sincronitzada del CN Valldoreix han disputat aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya a les piscines Picornell de Barcelona.
En el campionat per a majors de 12 anys, inclòs en el programa en edat escolar, s'han proclamat vencedores les nedadores valldoreixenques. Elen Quarles, entrenadora del CN Valldoreix, no pensava que les seves nedadores arribessin tan alt.


ELEN QUARLES

Ha anat molt bé el campionat, però al ser la nostre primera vegada estàvem una mica nervioses. Teníem esperances de fer un bon paper, però no ens esperavem l'or.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Davant l'alt nivell de les seves nedadores, el club s'està plantejant la possibilitat de participar en campionats federats la propera temporada.



ELEN QUARLES

Estem plantejant per propera temporada competir també en altres competicions d'un altre nivell que no sigui escolar, i a veure si podem pujar un nivell.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per tant, s'esperen futurs èxits del CN Valldoreix.