Miró torna de Madrid amb una plata a l'esquena

Natacio

Publicat el 31/gen/07 per Laia Tudel

La nedadora Anna Miró fa la millor actuació en els 50 metres esquena i s'endú la medalla de plata al Campionat Estatal d'Hivern de Natació Màsters de Madrid. La santcugatenca està satisfeta amb el seu rendiment, però mostra el seu descontentament amb l'organització del campionat.

La nedadora santcugatenca, amb el seu equip 'Nasy Sabadell', ha finalitzat l'Open d'hivern de natació de màsters amb bons resultats. El més destacat ha estat la plata que Anna Miró ha aconseguit a la prova dels 50 metres esquena. Tot i això, la santcugatenca remarca el fet que des del club madrileny no separessin els participants espanyols dels estrangers. Miró creu que la presència de nedadors d'altres països ha perjudicat les classificacions dels esportistes estatals.

Anna Miró

Haurien d'haver separat els nedadors espanyols dels estrangers. Això va perjudicar les classificacions

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa als resultats de la santcugatenca, a banda de la plata en 50m esquena, va destacar la quarta posició als 50 metres braça i la sisena als 100 metres braça. L'actuació de l'equip al relleu es va veure troncada per una desqualificació. Anna Miró ho explica.

Anna Miró

A la prova d'equips ens van descalificar, sinó hauríem acabats terceres

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ara la santcugatenca i el seu equip, 'Nagy sabadell', es preparen pel català que es disputarà a l'abril a la piscina Sant Jordi.