Mengual i Carbonell afronten la prova de rutina tècnica amb la vista posada a la final


  • Comparteix:

Ona Carbonell i Gemma Mengual

Ona Carbonell i Gemma Mengual

La nedadora resident a Sant Cugat Gemma Mengual, i la seva companya en duo de sincronitzada, Ona Carbonell, encetaran a partir de les quatre de la tarda la prova de rutina tècnica en els Jocs de Rio. Les catalanes venen d'assolir la quarta posició aquest diumenge en els preliminars de rutine lliure on van obtenir 93.7667 punts. La parella, que té com a rival la vigent campiona Rússia, es marca la fita de quedar entre les 12 millors seleccions per disputar la final de dimarts.

El Centre Aquàtic Maria Lenk acull la prova on participen 24 seleccions. La prova de rutina lliure va aconseguir una puntuació de 93.7 punts: 28.1 en execució, 37.4 en impressió artística i 28.2 en dificultat.

L'exercici de rutina lliure
La coreografia amb què van estrenar-se Mengual i Carbonell va moure's a ritme del 'Concierto de Aranjuez' de Paco de Lucía i una composició de flamenc, que va acompanyar la potent introducció abans de saltar a l'aigua. La parella va combinar els elements requerits amb acrobàcies i un ritme frenètic, sota l'atenta mirada de l'entrenadora, Esther Jaumà. El duo va oferir un exercici dels més complicats vistos als entrenaments i amb una apnea solvent.

Novetats en els Jocs
Una de les novetats de la sincronitzada en aquests Jocs és que les proves han passat de durar tres minuts i mig a tres. Si Mengual i Carbonell queden entre les 12 millors seleccions disputaran la final dimarts, a les set de la tarda. Això se sabrà una vegada disputin aquest dilluns, la rutina tècnica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.