Ariadna Grau es proclama subcampiona d'Espanya infantil de natació sincronitzada


  • Comparteix:

Ariadna Grau

Ariadna Grau

La nedadora santcugatenca del Club Natació Kallipolis Ariadna Grau s'ha adjudicat la segona plaça del Campionat d'Espanya infantil en la modalitat de 'combo'. Pel que fa la part individual, aquest any també ha estat positiu per a Grau, que ha passat de lluitar entre les 30 primeres nadadores de Catalunya a estar entre les 10 primeres.

Bones notícies per a la natació sincronitzada santcugatenca. La nedadora del Club Natació Kallipolis Ariadna Grau s'ha proclamat subcampiona infantil d'Espanya en la competició d'hivern. Grau ha estat una figura clau de l'equip en la modalitat de 'combo' que consisteix en diverses proves tant d'individual, de duos o de tot el conjunt sencer. El pare de la nedadora, Josep Grau, explica la reacció de la seva filla davant de la seva millor fita.

Josep Grau

Han d'anar sempre a buscar l'or o la plata i el bronze ja és un destatre. Ella i totes estan molt contentes.




Pel que fa a la part individual, Grau ha millorat molt i ja està entre les 10 millors de Catalunya de la seva categoria. La nedadora santcugatenca pertany al Club Natació Kallipolis, un dels clubs que més treballa la base i d'on han sortit nedadores com Andrea Fuentes o la santcugatenca Gemma Mengual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.