Catalunya, amb Villaécija, campiona d'Espanya del torneig de Comunitats Autònomes


  • Comparteix:

Imatge de la selecció de Catalunya / Foto: rfen.es

Imatge de la selecció de Catalunya / Foto: rfen.es

La selecció de Catalunya, amb la nedadora resident a Sant Cugat Erika Villaécija, s'ha proclamat campiona de la 28a edició del campionat d'Espanya per Comunitats Autònomes. La segona classificada ha estat la Comunitat de Madrid. El campionat s'ha disputat a Madrid des de divendres fins aquest diumenge.

Remuntada de Catalunya en l'última jornada que ha fet que per segon any consecutiu la selecció catalana es proclami campiona d'Espanya per Comunitats Autònomes amb la resident a Sant Cugat Erika Villaécija. Catalunya però, no ha assegurat el triomf fins l'última jornada, quan ha guanyat nou finals, mentre que Madrid només ha guanyat quatre. La classificació final deixa Catalunya en primera posició amb 1.742 punts, a 20 de Madrid. El podi l'ha completat Andalusia amb 1.420 punts.

A més, el madrileny Juan Francisco Segura, ha estat desqualificat en els 20 estils júnior per nedar de forma irregular, fet que ha penalitzat a Madrid amb 17 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.