Esport i literatura amb 'La Gemma i els tres anells marins'

natació

Publicat el 16/mar/10 per Pablo Vazquez

L'esport i la literatura s'han donat de la mà al CAR de Sant Cugat en la presentació del llibre 'La Gemma i els tres anells marins', un conte infantil que gira al voltant de la nedadora de sincronitzada i veïna santcugatenca Gemma Mengual. Part dels guanys de la venda del llibre els rebrà la Fundació Doctor Iván Mañero, escollida personalment per Mengual com a destinatària d'aquesta ajuda solidària.

Tal i com explica la mateixa Gemma Mengual, el llibre que combina elements biogràfics i ficció, preten fomentar la lectura i els valors de l'esport a través d'una història creada a partir dels seus primers anys a la natació sincronitzada.

Gemma Mengual

És una història creada a partir de vivències de quan vaig començar en aquest esport i els valors que he anat aprenent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











Mengual espera que amb aquest conte es puguin trasmetre valors com l'esforç i la superació, que tant útils han estat en el seu creixement esportiu i personal.

Gemma Mengual

L'objectiu del llibre és guiar els nois en l'esport i en altres aspectes de la vida. L'esforç i la superació els necessitem sempre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



'La Gemma i els tres anells marins' està escrit per Anna Cabeza i forma part d'una col·lecció de 10 contes de l'Editorial Cruïlla que s'inspiren en la trajectòria de diversos esportistes catalans d'alt nivell, com l'entrenador del Barça, Pep Guardiola, el jugador de bàsquet del Barça, Joan Carles Navarro o els pilots de moto Dani Pedrosa i Marc Coma. Cadascún d'aquests esportistes ha escollit una ONG o fundació que rebrà part dels guanys de la venda de llibres, sent la Fundació Doctor Iván Mañero l'escollida per Gemma Mengual.