Xaus escala una posició a la general


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Ruben Xaus

Imatge d'arxiu de Ruben Xaus

El pilot de Superbikes santcugatenc, Ruben Xaus, suma 13 punts en les dues mànegues disputades aquest cap de setmana al circuit alemany de Nurburgring i se situa 13è en la classificació general del Mundial. El pilot de BMW aconsegueix una setena plaça en la cursa de dissabte i una novena en la de diumenge.

Ha estat un bon cap de setmana pel santcugatenc. Dissabte, Xaus sortia en l'onzena posició de la graella i després d'una bona cursa ha aconseguit arribar a la línia de meta en setena posició, retallant així quatre places.
Pel que fa a la cursa de diumenge, el pilot de BMW ha sortit en la catorzena posició i ha finalitzat en la novena. Amb els resultats d'aquest cap de setmana, l'onzena prova del Mundial, el santcugatenc Ruben Xaus ha sumat 13 punts que l'han permès escalar una posició en la classificació general i situar-se 13è amb 82 punts.
La propera cita del Mundial de Superbikes serà el cap de setmana del 26 de setembre al circuit d'Itàlia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.