Accident de Lascorz a Silverstone


  • Comparteix:

Imatge de l'accident entre Lascorz i Tamburini

Imatge de l'accident entre Lascorz i Tamburini

El pilot de Supersport Joan Lascorz, que forma part de l'equip Kawasaki Motocard.com, dirigit pel santcugatenc Guim Roda, ha tingut un fort accident en la cursa d'aquest diumenge a Silverstone. El pilot català està ingressat en un hospital amb quatre costelles trencades, un edema pulmonar i lesions a l'espatlla.

Lascorz sortia en tercera posició de la graella quan a la primera corva va topar amb la moto de Laverty i va caure a terra. Amb Lascorz sobre l'asfalt, l'italià Roberto Tamburini no va poder-lo esquivar i va passar-li per damunt amb la seva moto. Tots dos van quedar ferits i la cursa va quedar aturada amb bandera vermella.

Finalment, l'irlandès Eugene Laverty i el turc Kenan Sofuoglu van acabar primer i segon respectivament, aprofitant l'absència de Lascorz per distanciar-se a la classificació general del Mundial de Supersport. Sofuoglu lidera la taula amb 203 punts i Laverty és segon amb 186. Tot i la caiguda, Lascorz segueix en tercera posició amb 168 punts.

L'equip Kawasaki Supersport, dirigit pel santcugatenc Guim Roda, va emetre un comunicat un cop acabada la cursa, en què informava de les lesions del seu pilot, Joan Lascorz. El barceloní està ingressat a un hospital amb quatre costelles trencades, un edema pulmonar i lesions a l'espatlla. Tamburini, de la seva banda, té una fractura a la seva clavícula esquerra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.