Villadelprat guanya opcions


  • Comparteix:

El santcugatenc Joan Villadelprat en una imatge a Cugat.cat

El santcugatenc Joan Villadelprat en una imatge a Cugat.cat

L'equip Epsilon Euskadi, presidit pel santcugatenc Joan Villadelprat, augmenta les seves possibilitats de participar la temporada vinent al campionat de Fórmula 1. La renúncia d'un dels seus rivals, l'ART Grand Prix, dóna esperança a Villadelprat per obtenir la 13a escuderia del circuit automobilístic.

El proper mes d'agost, la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) decidirà quin serà el 13è equip que començarà la temporada vinent a la Fórmula 1. La notícia que un dels rivals per aquesta posició, l'ART Grand Prix, ha renunciat obre les portes a l'equip basc.

L'Epsilon Euskadi ha hagut de fer una inversió sense saber si el seu equip serà l'escollit per estrenar-se la temporada que ve a la màxima competició de l'automobilisme. Villadelprat fa temps que busca patrocinadors de caràcter biennal, ja que considera que un projecte així no pot renovar-se any rere any. El santcugatenc espera poder estar present amb el seu equip a la primera cursa del 2011, que es disputarà al circuit urbà d'Albert Park, Austràlia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.