Joan Villadelprat prem l'accelerador


  • Comparteix:

Un dels cotxes fórmula de l'Epsilon Euskadi

Un dels cotxes fórmula de l'Epsilon Euskadi

El president d'Epsilon Euskadi, Joan Villadelprat, creu que la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) decidirà massa tard quin serà el 13è equip que l'any que ve estarà a la graella del mundial de Fórmula 1. El seu equip és un dels que opta a aquesta plaça, que es desvelarà a l'agost, tot i que Villadelprat considera que hi ha molt poc marge de maniobra per crear un cotxe competitiu.

Joan Villadelprat està convençut que l'Epsilon Euskadi, amb seu a Vitòria, serà l'any vinent al mundial de Fórmula 1. De tal convenciment neix la por a que el temps se'ls tiri a sobre i no puguin construir un cotxe competitiu.

La FIA no decidirà fins al mes d'agost qui ocuparà la 13a plaça, cosa que obliga a Villadelprat a fer inversions sense saber si seran a la graella d'Albert Park, a Austràlia, en la primera cursa del 2011.

En aquest sentit, el santcugatenc ha explicat que la inversió mínima d'un equip de Fórmula 1 ha de ser de 100 milions d'euros si es vol ser competitiu, i ja treballa en buscar patrocinis de caràcter biennal, ja que considera que un projecte d'aquesta magnitud no es pot mantenir any a any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.