Xaus i Lascorz corren a Assen


  • Comparteix:

Rubén Xaus és quinzé a la classificació general

Rubén Xaus és quinzé a la classificació general

El pilot santcugatenc Rubén Xaus i Joan Lascorz, que forma part de l'equip del també santcugatenc Guim Roda, estaran aquest cap de setmana a la ciutat holandesa d'Assen per participar en la quarta prova de la temporada de Superbikes i Supersport. Xaus és quinzè a Superbikes mentre que Lascorz és el líder a Supersport.

Al circuit d'Assen, Xaus espera escalar posicions a la classificació. Després de no disputar la cursa a la primera prova a Phillip Island, Austràlia, el santcugatenc ha obtingut com a millor classificació un desè lloc a Portimao. Amb aquests números, Xaus és quinzè en el Mundial de Superbikes amb l'equip BMW.

Per la seva banda, el pilot de Kawasaki, Joan Lascorz, entrenat pel santcugatenc Guim Roda, ha estat en el podi en les tres curses que ha disputat fins el moment, circumstància que l'han fet ser líder del Mundial de Supersport.

Aquest cap de setmana, quarta prova de la temporada a Assen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.