Compàs d'espera per Dani Campos


  • Comparteix:

Dani Campos, amb un cotxe Fórmula

Dani Campos, amb un cotxe Fórmula

El pilot santcugatenc Daniel Campos-Hull segueix sense trobar equip per la propera temporada i centra els seus esforços en trobar un volant al Campionat del Món de Grans Turismes. Campos renuncia doncs al campionat Fórmula, on havia estat enguany, a causa de la falta d'un patrocinador.

Dani Campos-Hull s'ha fixat com a termini el final del mes de març, quan estigui a punt d'iniciar-se la temporada. Fins aleshores, el santcugatenc, a través del seu representant Raymond Duran, seguirà buscant un volant de cara al 2010. Les prioritats són el Campionat del Món, Le Mans Series i Open GT. De no ser així, el santcugatenc buscaria un forat al campionat estatal.

Ara per ara, ell mateix considera que la situació és complicada.

Dani Campos-Hull

Suposo que surtirà alguna cosa, però no sé fins a quin punt serà interessant o no.



De totes maneres, Campos-Hull segueix entrenant regularment per no perdre la forma física. En aquest sentit, participarà a la Marató de Barcelona del 7 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.