Xaus, el millor de BMW


  • Comparteix:

Rubèn Xaus, el més ràpid del seu equip

Rubèn Xaus, el més ràpid del seu equip

El pilot santcugatenc Rubèn Xaus ha finalitzat en 11a posició a Phillip Island les dues jornades d'entrenaments dels equips que participaran al Mundial de Superbikes que comença la setmana vinent. El mal temps i la pluja han condicionat les tandes a Austràlia, però no han impedit que el pilot local fos el més ràpid de l'escuderia BMW.

La setmana vinent s'inicia el mundial de Superbikes a Phillip Island i aquest cap de setmana els equips ho han aprofitat per fer els darrers entrenaments. Unes proves que han estat marcades per la pluja, que no ha permès posar les motos al límit de cara a avaluar-ne el rendiment.

Xaus ha estat 11è amb un temps d'un minut 32 segons i 714 centèsimes, a poc més d'un segon del líder, l'italià Michele Fabrizio.

La notícia més positiva ha estat la comparativa amb els seus companys d'equip. Xaus ha estat el més ràpid de tots els pilots de l'escuderia BMW.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.