Tancament de temporada per Xaus


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc de Superbikes, Rubén Xaus, finalitza aquest cap de setmana la temporada en el circuit de Portimao a Portugal. Xaus, que actualment és dissetè al mundial amb 66 punts, tanca així un curs en el qual ha aconseguit com a millor resultat un novè lloc a Donington.

Durant tota la temporada Xaus s'ha mogut a mitja taula de la classificació general. Aquest fet provoca que el pilot santcugatenc, a falta d'una sola cursa per finalitzar el campionat, estigui situat en dissetena posició del Mundial de Superbikes amb 66 punts. També cal recordar l'ensurt que va patir Xaus en la prova disputada a finals de juliol a la República Txeca, a Brno, on una caiguda li va ocasionar el trencament del cap de fèmur. Xaus va haver de ser operat, perdent-se gairebé un mes de competició i la prova al circuit alemany de Nurburgring.

Així doncs, la prova d'aquest cap de setmana a Portimao tanca la temporada de Rubén Xaus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.