Pas de gegant!


  • Comparteix:

Dani Campos al circuit de Vallelunga, Itàlia

Dani Campos al circuit de Vallelunga, Itàlia

El pilot santcugatenc Dani Campos dóna un pas de gegant aquest cap de setmana en proclamar-se campió al circuit de Vallelunga, Itàlia. Campos, que se situa segon a la classificació quan només queda una prova per finalitzar el campionat a la fórmula 3 italiana, augmenta les seves possibilitats de poder fer un test al Ferrari de la fórmula 1.

Només el provaran els tres primers classificats. Després del bon cap de setmana del santcugatenc, tot sembla ser, que ell serà un dels tres. A la primera mànega, Campos ha sortit i ha arribat quart.
A la segona, el santcugatenc ha fet una gran sortida des de la segona posició que l'ha permés situar-se al capdavant de la cursa. Minuts després però, Campos tornava a la segona plaça. Finalment, gràcies a un bon avançament el pilot santcugatenc ha aconseguit arribar primer a la meta.

Amb aquests resultats Dani Campos se situa segon a la classificació general, amb opcions encara de proclamar-se campió en l'última cita del campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.