Dani Campos busca provar un Ferrari


  • Comparteix:

Dani Campos lluita per quedar en posicions de podi

Dani Campos lluita per quedar en posicions de podi

El santcugatenc Dani Campos, passa de la cinquena a la quarta posició de la classificació de la Fòrmula 3 italiana. Els tres primers classificats d'aquesta competició guanyaran un passi per participar en uns tests de la mà de Ferrari. Campos es troba a un punt del tercer classificat, a set del subcampionat i a 22 del líder a falta de tres proves puntuables.

Dani Campos es mostra exultant desprès del cap de setmana a Varano. En la prova anterior Campos es va quedar fora de la cursa i arribava una mica endarrerit en la classificació ja que ocupava la cinquena posició. La classificació obligava al pilot santcugatenc a donar-ho tot en la cursa de Varano i les coses li van sortir bé ja que d'entrada va marcar el millor temps ens els entrenaments lliures i tot i que se li va escapar la pole en l'últim moment va sortir en segona posició. Des d'aquesta posició va poder obtenir un segon i un quart lloc amb volta ràpida inclosa. Aquests resultats junt amb els mals resultats dels rivals directes l'ha fet avançar a la quarta posició i escurçar les distàncies amb els tres primers classificats.

Els tres primers classificats són Daniel Zampieri, Marco Zípoli i Sergio Campana però el pilot santcugatenc va amb força i lluitarà per poder aconseguir pilotar un Ferrari gràcies al Programa Joves Pilots del Circuit de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.