Objectiu complert


  • Comparteix:

Dani Campos retalla distàncies amb els tres primers classificats

Dani Campos retalla distàncies amb els tres primers classificats

El pilot santcugatenc Dani Campos aconsegueix retallar distàncies a la classificació general de la Fórmula 3 italiana, després d'haver sumat en les dues mànegues disputades al circuit de Varano. Campos se situa quart a la classificació general, a un punt del tercer, i trenca així la mala ratxa de les dues últimes proves.

El pilot santcugatenc ha estat a punt de realitzar un dels millors caps de setmana del campionat. En la primera mànega Campos ha sortit des de la segona plaça de la graella, posició que ha pogut mantenir durant tota la cursa.

Pel que fa a la segona mànega, el pilot santcugatenc ha sortit des de la cinquena plaça de la graella. Després d'una gran sortida, Campos ha retallat distàncies i ha guanyat una posició, arribant a meta quart i adjudicant-se la volta ràpida.

Amb aquests resultats, Dani Campos ha complert el seu objectiu i ha aconseguit retallar distàncies amb els tres primers classificats. D'aquesta manera, el pilot santcugatenc se situa quart a la classificació general, a un punt del tercer i a sis del segon.

La propera cita de Dani Campos serà el proper sis de setembre al circuit d'Imola, Itàlia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.