Dani Campos lluitarà pel campionat de la Fòrmula 3 italiana


  • Comparteix:

Dani Campos lluitarà pel liderat de la Fòrmula 3 italiana.

Dani Campos lluitarà pel liderat de la Fòrmula 3 italiana.

El pilot santcugatenc Dani Campos continua entrenant-se aquests dies per millorar la cinquena posició que ocupa actualment a la Fórmula 3 italiana. Campos aspira a recuperar el lideratge al tram final de la competició.

Tot i haver demostrat en repetides ocasions ser el pilot més ràpid de la graella, la sort no acompanya Dani Campos i se situa cinquè del campionat. L'equip del pilot santcugatenc espera remuntar en aquesta segona part del campionat.

El mànager del pilot santcugatenc, Raimón Durán, valora positivament les quatre primeres carreres de Campos i afirma que és el pilot més ràpid i confia a recuperar el lideratge.


Raimón Duràn

Valora positivament les quatre primeres carreres del seu pilot, afirma que és el pilot més ràpid i confia en recuperar el liderat.










La Fórmula 3 italiana reprendrà les curses el dia 2 d'agost al Circuit de Burano on el pilot santcugatenc Dani Campos ha d'iniciar la seva remuntada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.