Cal mantenir el lideratge


  • Comparteix:

El kartòdrom de Catalunya acull la quarta cita del campionat

El kartòdrom de Catalunya acull la quarta cita del campionat

El santcugatenc Lluc Ibáñez defensa el lideratge de la Fórmula Catalunya Karts diumenge al Kartòdrom de Catalunya. Ibáñez suma 77 punts de la classificació general de cadets, un més que el seu perseguidor, Ignacio Cervera. En categoria de 125 cc, el santcugatenc Vicente Hidalga se situa segon, i suma 33 punts. L'altre santcugatenc que hi participa en aquest campionat, Gerard Cebrián, ocupa la vuitena plaça de la classificació júnior.

L'emoció està servida a la categoria cadet. El santcugatenc Lluc Ibáñez suma 77 punts, i els seus perseguidors, Ignacio Cervera i Enrique Pérez en sumen 76 i 75 respectivament. El pilot que guanyi aquest cap de setmana al kartòdrom de Catalunya aconseguirà fer-se amb la primera plaça de la classificació general i distanciar-se dels seus perseguidors.

Pel que fa a la categoria de 125 cc, el santcugatenc Vicente Hidalga suma 33 punts i té una bona oportunitat per retallar distàncies amb el primer classificat, Marcos Pérez, que en suma 65.

El santcugatenc que ho té més complicat és Gerard Cebrián, que ocupa la vuitena plaça de la classificació de la categoria júnior. El santcugatenc, amb 33 punts, haurà d'intentar sumar el màxim de punts possibles i escurçar distàncies amb la zona mitja de la taula.

La prova serà aquest diumenge al kartòdrom de Catalunya, situat a Liçà de Vall, de nou del matí a dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.