Sant Cugat, pendent de la decisió de la FIA


  • Comparteix:

Joan Villadelprat, amb un dels monoplaces d'Epsilon Euskadi

Joan Villadelprat, amb un dels monoplaces d'Epsilon Euskadi

El santcugatenc Joan Villadelprat, president de l'equip Epsilon Euskadi, coneixerà demà si el seu equip entra a formar part del campionat del món de Fórmula 1 del 2010. Si no s'accepta la llicència, la seu d'Epsilon Euskadi podria convertit-se en base d'operacions de l'equip USF1, que ja té assegurada la participació al mundial de l'any vinent

El santcugatenc confia en ser l'any vinent a la Fórmula 1. D'entrada, perquè creu que el projecte d'Epsilon Euskadi s'adequa a la perfecció als requisits que exigeix Max Mosley, president de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA). Però també perquè considera que Epsilon Euskadi és un dels equips millors situats per aconseguir una llicència. Ho explica el mateix santcugatenc.

Joan Villadelprat

El nostre projecte està ben posicionat segons el que ens demana la FIA, però la competència és molt ferotge




Però la decisió està en mans de la FIA, que podria acabar decantant-se per altres conjunts. De ser així, la seu d'Epsilon Euskadi al País Basc, podria passar a ser la base d'operacions d'altres equips que sí participarien al campionat. I un dels millor situats és l'USF1, que té assegurada la participació al mundial. Segons Villadelprat, aquesta seria una molt bona opció

Joan Villadelprat

L'altra opció és ser la seu de l'equip USF1, però encara n'estem parlant




La seu es troba a Vitòria i és una de les grans instal·lacions del món de l'automobilisme. Disposa d'un túnel de vent d'última generació i la seva ubicació prop dels circuits de Catalunya i València el converteix en un gran atractiu per a tots els equips del campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.