Segona cursa


  • Comparteix:

Arriba la segona prova del Supermotard català

Arriba la segona prova del Supermotard català

El pilot de l'UE Les Planes Miguel Àngel Murillo disputa diumenge la segona prova del Campionat de Catalunya de Supermotard en categoria Fun de veterans. Murillo és catorzè a la general, després de la primera cursa a Vic.

El campionat consta de set proves i de moment hi ha inscrits divuit participants. El pilot ha aconseguit la desena plaça a la primera mànega de la temporada, i a la segona ha quedat penúltim degut a una caiguda. El resultat el deixa amb cinc punts i el catorzè lloc a la general. A la segona prova, que es disputa a Alcarraz, Murillo intentarà millorar registres per entrar el més ràpid possible dins el top ten.

Miguel Ángel Murillo

Intentaré quedar entre els cinc primers classificats. Sortir bé és molt important en un circuit mixte de terra i asfalt per no quedar enrere.


L'any passat, el pilot de l'UE Les Planes va acabar sisè al mateix campionat i enguany aspira a superar la seva marca. Murillo porta competint tres anys a Supermotard, ha guanyat el 24 hores en sis ocasions amb l'equip Suzuki Terrassa i porta dos anys consecutius com a campió de Catalunya en pujades amb pendent.




















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.