Campos segueix a la Fòrmula 3 però canvia d'equip


  • Comparteix:

Dani Campos serà una temporada més pilot de Fòrmula 3 Euroseries. El santcugatenc deixarà HBR Motorsport i competirà amb un equip de més nivell.

Dani Campos serà una temporada més pilot de Fòrmula 3 Euroseries. El santcugatenc deixarà HBR Motorsport i competirà amb un equip de més nivell.
Dani Campos no està satisfet amb la seva primera temporada a Fòrmula 3. El pilot santcugatenc no ha puntuat a la general, però ha finalitzat vuitè a la classificació de 'rookies'.

Tot i així, el jove pilot, assegura que ha après molt del seu debut a la categoria i espera, l'any vinent, fer una temporada més regular a la mateixa categoria.

Dani Campos

Vull fer una bona temporada, quedar entre els 3 primers de la Fòrmula3


Campos, però, ho intentarà amb un altre equip. El santcugatenc deixa HBR Motorsports i tancarà aviat el contracte amb un altre equip de més nivell.

D'altra banda, Campos elogia la temporada de Jaume Alguersuari, però adverteix que hi ha molts joves pilots catalans que tenen el mateix nivell que el barceloní, entre ells el mateix Campos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.