Lascorz assoleix un podi històric


  • Comparteix:

Joan Lascorz aconsegueix un podi històric

Joan Lascorz aconsegueix un podi històric

L'equip Glaner Motorcard.com, dirigit pel santcugatenc Guim Roda, aconsegueix la tercera plaça a la darrera prova del mundial de Supersport gràcies a l'actuació del pilot Joan Lascorz. Lascorz assoleix un podi històric a la categoria.

Última prova del mundial de Supersport i gran alegria per l'equip del santcugatenc Guim Roda que gràcies al pilot de Cunit, Joan Lascorz, assolia la tercera plaça i finalitzava el mundial cinquè. Aquesta actuació s'ha valorat de manera positiva per tota l'escuderia que no s'esperava uns grans resultats com els d'aquesta temporada.

El guanyador d'aquest mundial és l'australià Pitt Andrew amb 214 punts. El primer espanyol ha estat Joan Lascorz amb 121 punts, cinquè a la general. Després d'aquesta temporada, caldrà saber quin és el futur de l'equip Glaner Motorcard.com i del pilot Joan Lascorz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.