Dani Campos, dissetè a Montmeló


  • Comparteix:

El pilot Dani Campos segueix el seu any de rodatge a la Fórmula 3 Euroseries aconseguint una dissetena posició al Circuit de Catalunya. Després de quedar fora de la primera cursa, el santcugatenc no aconsegueix puntuar diumenge i se situa desè al campionat de rookies.

Dani Campos volia lluir-se davant els aficionats catalans, però no ha pogut ser. Cap de setmana bastant negre per al santcugatenc, que no ha aconseguit puntuar. Dissabte va quedar fora de la cursa a les primeres de canvi i diumenge va aconseguir una discreta dissetena posició. Uns resultats que han situat el santcugatenc en la desena posició de la classificació de 'rookies', és a dir dels pilots novells a la categoria. Campos es mostra insatisfet pel resultat però disposat a treballar de cara a les poques curses que queden.

Dani Campos

Esperava poder fer-ho bé a casa. Al final, una decepció. Queden dues curses i espero poder acabar la temporada en bona forma.


El pilot suma 27 punts, ha perdut dues posicions a la general i és a 2,5 del novè classificat, l'alemany Klingmann. Però el pilot local encara té marge de millora, doncs queden dues carreres per finalitzar la competició. La propera d'elles, al circuit francès de Le Mans, el primer cap de setmana d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.