Difícil cap de setmana per a Rubèn Xaus


  • Comparteix:

El pilot Rubèn Xaus no passa de la dotzena posició al circuit italià de Vallelunga, al campionat del món de Superbikes. El santcugatenc no ha pogut finalitzar la cursa de dissabte i se situa desè de la general, quan queden dues proves per acabar el mundial.

No ha estat un cap de setmana gaire lluït per al pilot de Ducati. Dissabte no ha pogut acabar la cursa per culpa d'una caiguda i diumenge, tot i que les coses han anat una mica millor, no ha passat d'una discreta dotzena posició final. D'aquesta manera, el pilot local suma tan sols quatre punts i n'acumula 160 a la general.
Uns resultats que situen el de Sant Cugat a la desena posició de la classificació, a 29 punts del japonès d'Honda Ryuichi Kiyonari. Ara bé, si Xaus vol seguir entre els deu millors, haurà de vigilar en les dues proves que resten per acabar aquest campionat del món, ja que el també japonès Kagayama el segueix de ben a prop.
La propera cita serà d'aquí a quinze dies al circuit francès de Magny Cours.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.