La millor cursa de Campos


  • Comparteix:

El pilot Dani Campos acaba vuitè en la segona cursa del premi d'Alemanya i es queda a dues posicions de sumar els primers punts del campionat. El jove santcugatenc demostra que s'ha adaptat al cotxe i a la Formula 3 Euroseries, i presenta candidatura a les properes carreres.

Després de la decebedora actuació en la primera cursa del premi que s'ha celebrat a Nürburgring, Dani Campos s'ha refet i ha realitzat la millor cursa de la temporada. Sortint des de darrere de la graella, el jove pilot ha començat a remuntar i ha acabat en una meritòria vuitena posició.

Aquest lloc, tot i que no ha permès a Campos sumar punts per a la classificació general, sí que ha fet que sumés 4 punts més per a la classificació de 'rookies', els debutants de la Formula 3 Euroseries. Ara és vuitè, amb 21 punts.

A falta de quatre grans premis per acabar la temporada, el campionat de 'rookies' queda lluny. Però encara hi ha molts punts en joc, i segur que Campos encara donarà moltes alegries als seus seguidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.