Bones notícies per a Xaus


  • Comparteix:

El pilot santcugatenc Rubén Xaus guanya la segona cursa al circuit de Misano i demostra la seva progressió amb la seva Ducati. Aquest resultat, juntament amb el quart lloc de la primera cursa, s'uneix a la confirmació de la signatura per dos anys amb la marca alemanya BMW. L'equip bàvar ha triat Xaus per liderar el seu retorn al Mundial de Superbikes.

Aquest cap de setmana ha estat ple de bones notícies per a Rubén Xaus. Si dissabte es confirmava la signatura amb BMW per les properes dues temporades, en la cursa de diumenge al circuit de Missano ha fet una de les millors actuacions de la temporada.

En la primera cursa de la jornada, el pilot santcugatenc ha acabat en una molt meritòria quarta posició, però en la segona ha fet una demostració de pilotatge i ha aconseguit la victòria per davant dels grans favorits de la categoria. Amb aquests resultats, Xaus es col·loca en la setena posició de la general, a poc més de 100 punts del líder, l'australià Troy Bayliss.

A més, s'ha conegut que BMW té intenció de llançar una nova moto esportiva que trenqui amb els esquemes de les grans motos de la marca alemanya, i ha pensat en el pilot santcugatenc per encapçalar el nou projecte.

El de Sant Cugat deixa doncs l'equip italià de Ducati, molest perquè no li han donat el millor material, malgrat estar per davant del seu company Max Biaggi. Xaus ha valorat el fet de liderar un nou projecte alhora que considera que tindrà el suport de BMW.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.