Torna la festa del karate


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Karate Sant Cugat organitza el 5è Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat dissabte al Pav-3 de la rambla del Celler. Hi participaran 450 karateques d'una dotzena de clubs catalans. Paral·lelament al campionat, el club ha organitzat una mostra d'entitats i una exhibició amb especialistes en cinema marcial al pavelló.

El campionat és en modalitat de kata, masculí i femení i en categories aleví, infantil, juvenil, cadet i sènior. Dels 450 karateques inscrits, prop d'una vuitantena són santcugatencs i, segons el director esportiu del CKSC, Salvador Álvarez, molts d'ells tenen opcions d'aconseguir el triomf.

Álvarez ha qualificat el campionat de 'festa del karate', ha assegurat que s'ha assolit un èxit d'inscripcions i creu que el Torneig Ciutat de Sant Cugat té cada cop més prestigi.

Salvador Álvarez

És un campionat que és una festa de participació. Un torneig de trobada. 450 participants no és un rècord, però si una de les xifres més altes a Catalunya.



A banda de la competició, al Pav-3 de la rambla del Celler hi haurà una mostra d'entitats relacionades amb la filosofia del club i una exhibició d'especialistes en cinema marcial.

Salvador Álvarez

Hem convidat moltes entitats solidàries i vegetarianes per fer una mostra.






La competició començarà a les nou del matí i acabarà al voltant de les dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.