Quatre karatekes del CKSC ja preparen el Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Oscar Martorell

Imatge d'arxiu d'Oscar Martorell

Els karatekes del Club Karate Sant Cugat (CKSC) Oscar Martorell, en categoria infantil, i Isaac Calvís, Cristian Espinosa i Joel Andreu, en juvenil, han participat de la concentració que la Federació Catalana ha realitzat al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat per preparar el Campionat de Catalunya de la propera setmana. A la jornada també hi han participat dos esportistes santcugatencs cadets, Albert Staromiejski i Hernán Espinosa.

El CAR ha estat l'escenari de la concentració de karatekes que la propera setmana disputaran el Campionat de Catalunya. El CKSC hi aportarà quatre karatekes. En categoria infantil, Oscar Martorell intentarà repetir la tercera plaça de l'any passat mentre que els juvenils lluitaran per pujar al podi. Els cadets, tot i no disputar el Campionat, han format part de la concentració per foguejar-se. El director tècnic del CKSC, Salvador Álvarez, creu que aquestes jornades donen experiència als esportistes.

Salvador Álvarez

Estem molt contents per participar amb la Federació. Ens permet treballar amb gent de tot Catalunya.







El campionat es disputa el dissabte dia 5 de febrer a Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.