Staromiejski i McClellan, amb la selecció catalana


  • Comparteix:

Albert Staromiejski

Albert Staromiejski

Els karateques santcugatencs Albert Staromiejski i Jonathan McClellan han estat seleccionats per disputar el Campionat d'Espanya amb la selecció catalana. El seu sensei i director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, s'ha mostrar orgullós per la convocatòria i confia que puguin donar la sorpresa aconseguint algun podi.

Staromiejski, en categoria cadet, i McClellan, en júnior, estaran presents al Campionat d'Espanya, que se celebra a Santiago de Compostela el 18 i 19 de desembre. Els dos santcugatencs hi participaran amb la selecció catalana.

El sensei i director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, assegura que incrementarà els entrenaments d'Staromiejski i McClellan per poder augmentar les seves opcions de podi.

Salvador Álvarez

Serà qüestió d'entrenar molt. Podríem donar la sorpresa.




Entre altres mèrits, els dos karateques santcugatencs han aconseguit entrar en aquesta convocatòria gràcies al seu primer lloc al Campionat de Catalunya i al seu alt rendiment en l'entrenament de preselecció de dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.