Objectiu: fer créixer el karate escolar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del CKSC

Imatge d'arxiu del CKSC

El Club Karate Sant Cugat (CKSC) es fixa com un dels principals objectius pel 2011 consolidar-se en les dues escoles santcugatenques en les que ja té presència i obrir noves portes per entrar a treballar el karate amb la resta d'escoles de la ciutat. El director esportiu de l'entitat, Salvador Álvarez, ha explicat a Cugat.cat que aquest és un projecte que necessita el seu temps i que ha de poder garantir uns mínims per seguir ampliant horitzons.

Ara per ara, el CKSC treballa amb el Gerbert d'Orlach oferint cursos de karate tant a alumnes com a adults i amb la Farga, on de moment imparteix classes a alumnes i espera ampliar l'any que ve a adults. L'entitat santcugatenca, que ofereix aquesta activitat directament a les escoles i no ho fa a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), confia en seguir consolidant el projecte a les escoles. El director esportiu del CKSC, Salvador Álvarez, explica a Cugat.cat que espera augmentar el nombre d'escoles, però que de moment el que és segur és que la seva presència està a dues escoles.

Salvador Álvarez

Nosaltres donem aquest servei doble. Tenim la seu central del club i també oferim el servei a les escoles. Ara treballem amb dues escoles i no sabem si l'any que ve ho farem amb quatre.




Álvarez ha afegit a Cugat.cat que el creixement d'aquest projecte és qüestió d'anys, per així poder garantir tots els aspectes necessaris en tots els centres educatius on s'hi puguin establir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.