El Club Karate Sant Cugat amb el millors de Catalunya


  • Comparteix:

El CKSC ha participat del Campionat de Catalunya

El CKSC ha participat del Campionat de Catalunya

El Club Karate Sant Cugat (CKSC) queda fora de les primeres posicions en el Campionat de Catalunya de Clubs de Kata i Kumite per equips disputat aquest cap de setmana al Prat del Llobregat. El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Àlvarez, afirma que ha estat una experiència molt positiva.

El CKSC ha participat en el Campionat de Catalunya de Clubs de Kata i Kumite celebrat al Prat de Llobregat. A la primera ronda s'han enfrontat al Club Natació Terrassa amb un balanç de dues victòries i en empat. Aquests resultats els han permès passar de ronda i lluitar contra el karatekes del Kihon, que finalment han estat el tercers classificats. En aquest combat els santcugatencs han perdut, després de dos empats i una derrota. El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Àlvarez, es mostra molt satisfet amb l'experiència aconseguida.

Salvador Álvarez

L'experiència és molt positiva, però cal treballar més.


Marc Guinardó, Adrià Sarasibar, Albert Martínez i Fèlix Mason han estat els esportistes del CKSC que han participat en la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.