Experiència positiva


  • Comparteix:

Els tres karateques santcugatencs al Campionat de Catalunya sènior

Els tres karateques santcugatencs al Campionat de Catalunya sènior

Els karateques santcugatencs Sergi Subirà i Carles Arias han caigut a les semifinals de kumite del Campionat de Catalunya Sènior a Montornés. Andrey Maslin no ha pogut passar de la primera ronda. El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Àlvarez, es mostra satisfet per ser la primera vegada a la història que el club hi participa.

Sergi Subirà i Carles Arias han disputat les modalitats de kata i kumite, mentre que Andrey Maslin només ha disputat la de kumite.

Pel que fa a la kata,els resultats no han estat satisfactoris ja que tant Subirà com Arias han quedat eliminats a la primera ronda. En canvi, al kumite, tot i que Andrey Maslin no ha passat de la primera ronda, Subirà i Arias han aconseguit arribar fins a les semifinals del campionat. Tots dos han quedat eliminats, però, i a la repesca no han pogut obtenir el tercer lloc.

El director esportiu del Club Karate Sant Cugat creu que els resultats són els que esperaven.

Salvador Álvarez

Ha estat una experiència molt positiva. No hem aconseguit podi, però ha faltat poc.


El proper 20 de febrer Carles Arias disputarà el campionat de Catalunya universitari al campus de la Universitat de Barcelona, mentre que Subirà i Maslin seguiran competint en proves del Campionat de Catalunya de clubs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.