El Club Karate Sant Cugat ha combinat treball i entreteniment al campus de kata i kumite celebrat aquest cap de setmana a Menorca. Després de la bona experiència, l'entitat està ara pendent de tancar dates per organitzar una nova edició del campus d'estiu a Girona.

L'expedició de vint karatekes del Club Karate Sant Cugat ha tornat cansada però assegura que tot ha anat perfecte. Durant tres dies han compartit entrenaments amb el Club Karate Maó i altres karatekes de Ciutadella, a més de gaudir de la natura i la convivència.

Ho destaca el director tècnic de l'escola del Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez.

Destaco l'entrenament compartit amb altres clubs i l'enriquiment personal de cadascú.

Després de l'estada a Menorca, el club espera ara fixar la data del seu campus d'estiu en poc més d'una setmana. Com anys anteriors, la intenció és desplaçar-se a Girona per Sant Joan perquè nens i joves practiquin el karate, però també altres esports com l'escalada i el voleibol platja.

COMENTARIS

4art CAMPUS D'ESTIU DEL CKSC A GIRONA ELS DIES 3,4,5 DE JULIOL 2009 A CARRER DEL MESTRE DE KARATE DO SALVADOR ÁLVAREZ 4º DAN DE LA ESCOLA GOJU RYU.

CKSC. Enviat el 10/jun/09

L'equip del CKSC de 9 competidors aconsegueix un 2ón classificat i sis tercers classificats al 11é Campionat de Catalunya de Goju Ryu. El CKSC va participar ahir diumenge al 11é campionat de Catalunya de Goju Ryu a la ciutat veïna de Cerdanyola, en la modalitat Kata i Kumite, on va presentar a nou competidors, que van fer una gran feina, cadascú en la seva categoria, aconseguint 7 copes. Els resultats: Simona Della Valle 3era Classificada en Kata Juvenil Femení Albert Staromiejski 3er Classificat en Kata Juvenil Masculí Victor Celdran 3er Classificat en Kumite Juvenil Masculí Simona Della Valle 2ona Classificada en Kumite Juvenil Femení Albert Martínez 3er Classificat en Kumite Cadet Masculí Jonathan McClellan 3er Classificat en Kumite Cadet masculí Felix Mason 3er Classificat en Kumite junior Masculí Destacar la feina de altres competidor com Marc Guirado, Christian i Hernán Espinosa. Christian Espinosa va lluitar amb el campió de la seva categoria on va perdre i no va poder guanyar en el combat de repesca, molt bé per ser la seva primera competició en Kumite. Agraïments per part de la ACKG: Arbitres: Sergi Subirà i Ramón Farré Col-laboradors: Lourdes Llorente, Michael Barz, Eric Da Silva