L'Atlètic Terrassa deixa sense semifinals de l'estatal de sala a l'infantil femení del Junior


Temes relacionats

Rafa Ruiz (CVSC): 'Crec que tenim totes les opcions de ser primeres de grup' ( 4/mai/12)

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat es troba a un partit de les semifinals del Campionat d'Espanya ( 4/mai/12)

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat es jugara l'accés a la final de l'estatal contra el Gran Canaria ( 4/mai/12)

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat s'enfrontarà a Cantabria Deporte i Voley Murcia per a una plaça a les semifinals de l'estatal ( 3/mai/12)

El juvenil del CVSC es classifica amb solvència per la següent ronda de l'estatal ( 3/mai/12)

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat es classifica per a la segona fase de l'Estatal ( 2/mai/12)

Debut amb victòria al Campionat d'Espanya del juvenil del Club Voleibol Sant Cugat ( 2/mai/12)

El juvenil del Club Volei Sant Cugat inicia l'assalt al Campionat d'Espanya i al triplet contra el Playas Benidorm ( 2/mai/12)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'infantil femení del Junior cau (4-1) davant l'Atlètic Terrassa en la quarta jornada del grup B de la fase final del Campionat d'Espanya d'hoquei sala. Tot i el resultat, les blau-i-negres han jugat un gran partit davant el que, segons el seu entrenador, Guillermo Carnicer, és el millor equip de la competició. Ara les santcugatenques s'enfrontaran al Valdeluz aquest dissabte, i en cas de guanyar lluitaran per a la cinquena i sisena posició.

S'esfuma la possibilitat d'accedir a les semifinals del Campionat d'Espanya per al Junior, que ha jugat un gran partit davant l'Atlètic Terrassa, líder del grup. Les santcugatenques han jugat de tu a tu contra les egarenques tot i que han marxat al descans amb el marcador de 2 a 1 per a les grogues. A la segona part però, quan més dominava el Junior, dos contraatacs de l'Atlètic Terrassa han suposat dos gols més que sentenciaven el partit i deixaven a les santcugatenques sense opcions per ser a les semifinals.

Tot i això, el tècnic del Junior, Guillermo Carnicer, es mostra satisfet amb les seves jugadores, que en tot moment han estat competitives.

Guillermo Carnicer

El millor partit de l'any. Matx molt igualat. A la segona part no han acabat de sortir les coses i en dos contraatacss ens han sentenciat. Hem fet que l'Atlètic ho donés tot.



Ara, les blau-i-negres s'enfrontaran dissabte a les onze del matí al Valdeluz en la cinquena jornada de la fase final del Campionat d'Espanya. Les santcugatenques es jugaran amb les madrilenyes classificar-se per jugar per al cinquè i sisè lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.