El Junior masculí finalitza tercer i es classifica per l'Estatal


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior masculí

Imatge d'arxiu del Junior masculí

L'equip juvenil masculí del Junior guanya (8-4) el Club Deportiu Terrassa i aconsegueix la tercera posició al campionat de Catalunya. Els de Fede González remunten un (3-4) a falta de sis minuts i aconsegueix la classificació per l'Estatal. De la seva banda, l'equip femení també es classifica pel campionat d'Espanya, tot i perdre (3-1) davant l'Egara a la final del campionat de Catalunya.

El Junior optarà a revalidar el títol de campions d'Espanya juvenil masculí després de classificar-se en tercera posició al campionat de Catalunya. Els santcugatencs han anat per davant en el marcador durant la primera meitat, tot i que el resultat del primer temps finalitzava (2-2). A la represa, gol dels blau-i-negres que els avançava, però els egarencs han donat la volta al marcador (3-4) a falta de sis minuts. Finalment remuntada èpica del Junior (8-4). L'entrenador de l'equip, Fede González, es mostra satisfet pel triomf i creu que són clars aspirants a revalidar el títol de campions d'Espanya.

Fede González

Hem remuntat el matx i ara només esperem que arribi l'Estatal per revalidar el títol.


González espera que d'aquí a 15 dies pugui recuperar tots els seus efectius i en especial Luca Tarantola, un dels jugadors referents de l'equip. L'Estatal es disputa el proper 26 i 27 de febrer a la pista del Club Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.