A certificar l'accés a semis


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els equips d'hoquei sala juvenils del Junior disputen la segona jornada del Campionat de Catalunya aquest dissabte, amb l'objectiu d'assegurar-se una plaça a les semifinals del torneig. Tant el masculí com el femení van debutar amb victòria la setmana passada a la fase de grups i un nou triomf els garantiria la seva presència en la lluita pel trofeu català. Els nois juguen contra l'Egara i les noies contra el RC de Polo B.

Ara per ara, les jugadores de Narcís Ventalló són líders del grup B d'aquest Campionat de Catalunya. Les blau-i-negres van debutar el cap de setmana passat amb una victòria (2-5) contra l'Egara B. Amb aquest resultat necessiten un triomf més per assegurar-se l'accés a les semifinals. El rival del Junior femení en aquesta segona jornada serà el RC de Polo B, el cuer del grup, que va perdre (3-0) contra l'Atlètic Terrassa. Tot i aquest resultat, l'entrenador del Junior, Narcís Ventalló, no es refia del rival.

Narcís Ventalló

El Polo serà un rival complicat que pot venir reforçat amb jugadores cadets de molt nivell.




El partit entre santcugatenques i barcelonines es juga dissabte a les tres de la tarda al camp del Junior. Pel que fa als nois, l'equip de Fede Gonzàlez és segon, empatat a punts amb l'Atlètic Terrassa. Els blau-i-negres van debutar amb una victòria (5-3) contra el FC Barcelona. El rival de la jornada és l'Egara, que va perdre (3-0) contra l'Atlètic Terrassa la setmana passada. El Junior s'enfrontarà als egarencs aquest dissabte, a les sis de la tarda, al camp de club santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.