Golegen en la jornada inaugural


  • Comparteix:

El conjunt femení encara la classificació pel Campionat d'Espanya

El conjunt femení encara la classificació pel Campionat d'Espanya

El conjunt infantil femení del Junior inicia la fase sector de l'Estatal d'Hoquei Sala amb dues victòries. Les santcugatenques vencen per 13 gols a 0 el Giner de los Ríos, i 6 gols a 0 el Taburiente. D'altra banda el conjunt masculí, que també disputa el campionat ha debutat amb derrota davant l'Atlètic de Terrassa per 7 gols a 0. En el segon partit de la jornada els blau-i-negres han sumat els dos punts de la victòria en golejar el Taburiente per 10 gols a 0.

La fase sector d'hoquei sala no podria haver començat millor per les noies. En els dos partits que han disputat fins el moment, dues àmplies victòries que pronostiquen la classificació al Campionat d'Espanya. Aquest diumenge el conjunt infantil del Junior s'enfronta a les deu del matí al Xaloc i a la una del migdia al Parayas. Els dos partits es disputen al pavelló del Club Egara.

D'altra banda, el conjunt masculí haurà de vèncer o empatar amb el Xaloc de València si és que volen accedir al Campionat d'Espanya. A la primera jornada de la fase sector els santcugatencs han tingut de tot. El primer partit, davant l'Atlètic de Terrassa ha acabat amb derrota santcugatenca, per 7 gols a 0. En canvi, en el segon, els nois han fet un millor partit que els ha permés guanyar còmodament el Taburiente per 10 gols a 0. Aquest diumenge a les dotze del migdia el Junior i Xaloc València s'enfronten al pavelló de Can Salas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.