El Junior perd l'Estatal d'hoquei sala davant el CD Terrassa

L'equip femení del Junior perd la final del Campionat d'Espanya d'hoquei sala per 3 gols a 2 davant el CD Terrassa. Les egarenques marquen el gol d'or al final de la primera part de la pròrroga.

Final molt igualada la que han disputat el Junior i el CD Terrassa. En joc hi havia l'Estatal d'hoquei sala. Les egarenques han començat avançant-se en el marcador i amb l'1 a 0 s'arribava al final del primer temps. Els dos equips han tingut moltes ocasions de gol. A la represa, el Junior ha aconseguit empatar el matx, però ràpida resposta del CD Terrassa que tornava a fer el segon gol. 1 a 2 i encara molts minuts per endavant. Les jugadores de Joan Vidal han seguit lluitant i d'aquesta manera arribava l'empat a 2. Pròrroga i molta tensió al pavelló de Matadepera. La primera part de la pròrroga semblava que acabaria amb empat, però a cinc dècimes pel final, gol d'or del CD Terrassa. Alegria de les egarenques i gran desil·lusió de les santcugatenques que tornen a perdre una nova final. La decepció per la derrota l'explica la capitana del Junior, Júlia Menéndez.

Júlia Menéndez

Hem perdut injustament, hem estat superiors i hem perdut nosaltres el partit. Estic trista perquè ho hem donat tot i hem fet un bon joc.

En el mateix sentit, l'entrenador del conjunt blau-i-negre, Joan Vidal, creu que tot i millorar el resultat de l'any passat no s'han de conformar.

Joan Vidal

Com a club ens hem d'acostumar a pensar que és una decepció, no ens podem conformar. Hem fet les coses bé i per estem emprenyats per no haver guanyat.

Ara les jugadores santcugatenques hauran de pensar de nou en la competició regular. El proper dia 7 de març rebran el ClubEgara.