Albert Bou: 'Si el Junior guanya l'Estatal, demanarem ser seu de l'Europeu'


  • Comparteix:

El Junior vol tornar a celebrar l'Estatal i classificar-se per l'Europeu

El Junior vol tornar a celebrar l'Estatal i classificar-se per l'Europeu

El director esportiu de la secció d'hoquei del Junior, Albert Bou, ha avançat a Cugat.cat que si l'equip femení guanya l'Estatal d'hoquei sala aquest cap de setmana demanaran ser la seu de l'Europeu de 2011. Bou creu que l'experiència de 2006, quan Sant Cugat va acollir aquesta cita, pot ser un punt favorable per la candidatura.

Sant Cugat va acollir l'Europeu d'hoquei sala el mes de febrer de 2006. L'experiència va ser positiva tant per la ciutat com pel club organitzador, el Junior. L'entitat santcugatenca vol tornar-ne a ser la seu, però primer cal que l'equip femení guanyi l'Estatal aquest cap de setmana a Matadepera. Si el conjunt blau-i-negre guanyés aquesta competició, l'entitat es plantejaria presentar la seva candidatura per acollir el torneig una altra vegada. El director esportiu de la secció d'hoquei del Junior, Albert Bou, recorda l'èxit de fa quatre anys i espera repetir aquest esdeveniment a Sant Cugat.

Albert Bou

Ens plantegem organitzar l'Europeu perquè l'èxit de fa cinc anys ens avala.



Bou explica que també es presentaran altres candidatures i que la Federació Europea és qui decideix la seu d'aquest campionat.

Albert Bou

S'ha de lluitar perquè poguem ser la seu de l'Europeu. El club vol acollir aquesta cita.







Per acollir aquest Europeu a Sant Cugat, la primera condició és que les jugadores del Junior guanyin l'Estatal d'aquest cap de setmana a Matadepera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.