Campions d'Espanya!!

El Junior masculí es proclama Campió d'Espanya

El conjunt juvenil masculí del Junior es proclama campió d'Espanya d'Hoquei Sala en vèncer per 2 gols a 1 el CD Complutense. Els de Fede González aconsegueixen el triomf amb un gol d'or després de realitzar un gran campionat. De la seva banda el conjunt femení s'ha de conformar amb la quarta plaça en perdre per 2 gols a 0 davant l'Atlètic de Terrassa.

Han fet història. L'equip masculí del Junior ha guanyat el Campionat d'Espanya de sala en derrotar per 2 a 1 el Complutense en una final agònica i amb molta emoció. Els santcugatencs s'han endut el títol després d'aconseguir el gol d'or en el minut quatre de la pròrroga. El matx ha començat de cara pels santcugatencs que aconseguien l'1 a 0 i amb aquest marcador s'arribava a la mitja part. A la represa, els madrilenys marcaven l'empat, tot just començar el segon temps. Tot obert fins al final del matx. Arribava la pròrroga i qualsevol dels dos optava al títol. Finalment els blau-i-negres han marcat l'històric gol d'or. 2 a 1 i Campions d'Espanya. El tècnic del Junior, Fede González, explica la gran tensió viscuda en aquesta final.

Fede González

L'equip que més encert tingués s'emportava el títol. El Junior es mereix aquest títol.

La cara per l'equip masculí del Junior i la creu pel conjunt femení que ha quedat quart a l'Estatal. Les santcugatenques optaven al tercer lloc, però han caigut per 2 a 0 davant l'Atlètic de Terrasa i han finalitzat en quarta posició. L'entrenador santcugatenc, Narcís Ventalló, explica que les jugadores encara estaven pensant en la derrota de dissabte a les semifinals.

Narcís Ventalló

Les jugadores no estaven concentrades. Moltes encara pensen en la derrota de semifinals.

Tots dos equips retornaran a la competició d'herba aquest cap de setmana.