El Junior, al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

El Junior és l'actual campió de Catalunya d'hoquei sala

El Junior és l'actual campió de Catalunya d'hoquei sala

El Junior femení inicia dissabte davant l'Olímpia de Castelldefels el Campionat de Catalunya d'hoquei sala a partir de les quatre de la tarda(16:00h). El Club Egara i l'Atlètic de Terrassa B també s'enfrontaran al conjunt blau-i-negre en aquest campionat. L'entrenador del Junior, Joan Mirall, afirma que hi ha un molt bon equip i que esperen classificar-se per l'Estatal.

El Junior afronta una jornada doble al Campionat de Catalunya d'hoquei sala. Dissabte contra l'Olímpia, i diumenge contra l'Atlètic de Terrassa B, dos partits que les blau-i-negres esperen guanyar per superar la fase de grups. L'altre partit que han de disputar és davant l'Egara, dissabte 6 de febrer.

Els equips que disputin la final d'aquest campionat es classificaran automàticament per l'Estatal que es disputarà a Terrassa entre el 19 i el 21 de febrer. L'entrenador del Junior, Joan Mirall, afirma que l'objectiu principal és classificar-se pel campionat d'Espanya.

Joan Mirall

L'objectiu és la classificació pel campionat d'Espanya


El Junior juga el seu primer partit del Campionat de Catalunya dissabte a les quatre de la tarda (16:00) contra l'Olímpia al pavelló del Club Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.