En busca dels primers punts


  • Comparteix:

El PHSC intentarà no repetir els errors del partit de debut

El PHSC intentarà no repetir els errors del partit de debut

El Patí Hoquei Sant Cugat busca la primera victòria de la temporada avui al vespre davant el SHUM Maçanet B. L'equip tractarà d'evitar els errors que van provocar el debut amb derrota contra el Malgrat.

En la segona jornada de la Primera Catalana, el Patí Hoquei Sant Cugat rep al SHUM Maçanet B amb l'objectiu de millorar el rendiment ofert en el primer partit de lliga. Després del mal debut a la pista del Malgrat, els homes de Jordi Raga afronten aquest partit amb l'objectiu de sumar els primers tres punts de la temporada.

El PHSC, que compta amb moltes cares noves, encara necessita minuts per ajuntar totes les noves peces de l'equip. El seu entrenador, Jordi Raga, preveu un partit a vida o mort contra un rival que la temporada passada ja va donar molts problemes als santcugatencs.

Jordi Raga

No serà un partit fàcil. El Maçanet va estar a punt de baixar l'any passat però ens va costar guanyar els seus partits, el de fora i el de casa. Seran tots els partits a vida o mort.



Segons l'entrenador, si l'equip manté el joc de control de l'altre dia, només necessitarà evitar els errors defensius i ser més efectius per començar a sumar punts. El partit es jugarà divendres al PAV-2 de la Rambla del Celler a tres quarts de deu del vespre (21:45).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.