Classificades per a l'Estatal


  • Comparteix:

El Junior femení assoleix la classificació pel campionat d'Espanya de sala després de superar invicte els tres partits d'aquest cap de setmana. Les santcugatenques passen com a primeres d'un grup que inclou l'Egara i el Club de Campo, a l'espera de conèixer el quart rival.

El primer partit de la fase sector s'ha convertit en el més complicat pel Junior perquè han anat sempre per darrere en el marcador davant un CD Terrassa molt efectiu. Tot i això, les santcugatenques han sabut reaccionar a temps i en els minuts finals han igualat el marcador per acabar amb el 6 a 7 definitiu.

El segon matx davant el Taburiente ha resultat menys complicat per a les noies d'Adrian Lock, que han batut l'equip canari per 6 a 2. Tot i que amb aquestes dues victòries el Junior ja estava classificat pel campionat d'Espanya com a primer de grup, no s'han adormit en el darrer enfrontament del cap de setmana davat la Universitat de Sevilla. El resultat parla per si sol, 9 a 0.

L'entrenador, Adrian Lock, resumeix els partits.

Adrian Lock

En el primer partit ens hem adormit però al segon hem dominat.


De cara al campionat estatal que se celebra el proper cap de setmana, les santcugatenques arribaran amb la moral molt alta i amb l'objectiu final d'endur-se el títol.

Escoltem al tècnic:

Adrian Lock

Al campionat ens enfrontarem al Club de Campo i a l'Egara i l'objectiu d'equip és lluitar pel títol


El proper divendres disputaran el primer partit del campionat davant el Club de Campo, al pavelló de l'Egara.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.