El Junior, campió de Catalunya


  • Comparteix:

El Junior, campió de Catalunya

El Junior, campió de Catalunya

El Junior femení guanya el campionat de Catalunya d'hoquei sala després de vèncer el Club Deportiu Terrassa per 6 gols a 2. Tot i aconseguir el títol, les d'Adrian Lock disputaran la fase sector per anar a l'Estatal.

Feia 4 anys que el Junior femení no s'adjudicava el català de sala i en aquesta edició ha tornat a imposar-se amb molta comoditat. A la final, les santcugatenques s'han desfet per 6 a 2 del CD Terrassa. Gran títol per a les santcugatenques.

A les semifinals, les blau-i-negres derrotaven l'Atlètic per 4 a 1. Sense cap mena de dubte, números de campions per estar-ne orgullós. AIxí ho explica la capitana Júlia Menéndez.

Júlia Menéndez

Feia anys que disputavem semifinals o finals i smpre ens quedavem a les portes. N'estem molt orgulloses


Després d'assolir el català, el Junior prepararà la fase sector aquest cap de setmana. Les santcugantenques jugaran davant Taburiente, CD Terrassa, Alcalà o Benalmàdena. Els dos primers es classificaran per a l'Estatal. La mateixa Júlia analitza el sector.

Júlia Menéndez

Ens ha pejudicat que l'Egara organitzés aquest campionat, però d'alguna manera també ens va bé perquè així arribarem a la final més rodades


Tant la fase sector d'aquest cap de setmana com el Campionat d'Espanya es disputaran al pavelló de l'Egara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.